Nå er vi midt i januar. Det har gått så fort.  Eg trodde vi fremdeles var Rundtom nyttår! Men nei, nå er er det full rulle på slankekurer og nytt og bedre liv. OMG!

Saken er den at det går fortere og fortere for hvert år som går. Dere som ennå er UNDER middelalder kan le, men prøv å se realismen og: panikken (av og og til) i det! For hvert år som går lurer jeg på hva som har skjedd når jeg kommer til 1. juledag. What! Er det allerede over? Hva med julekakene som ennå ikke er spist? Hva med det hjemmelagede julepålegget som ligger pakningevis i kjøleskapet?  Hva med dravlen?

Dravle er det samme som gomme, bare for å opplyse om det. Kjært barn har mange navn.

En ting vet jeg, at vi som får flere år på baken, vi har mest erfaringer. Og hva er erfaringer? Wikipedia sier at det er den kunnskap eller viten man får gjennom egne opplevelser. Ja det stemmer nok, men man er jo forskjellig. Og det er individuelt med egne opplevelser, så da vil det heldigvis bli forskjellig fra menneske til menneske.

lillafargt naturNår jeg snakker om erfaringer, retter jeg blikket mot våre verdier, og hva de betyr for oss. Vi har individuelle verdier, som endrer seg gjennom tiden, gjennom livet. Og hva opplevelser som har festet seg mest. De kan endre oss som mennesker. Hvis vi vil.

Kanskje det er viktig å endre seg, kansje da får vi bli mer kjent med oss selv. Hvis vi vil.

Så når vi registrere at tiden går fortere , kan årsaken være at vi har mer ting som skjer i livene våre. Eller at vi stresser for mye. Alt skal vi nå , og være med på. Men nå, etter jul kan vi slappe av.  La oss starte  dette året med visshet om at vi rekker det vi skal rekke. Det gjør ingenting om vi mister bussen en gang, eller at vi ikke kan være med på det møtet. Det som er viktig er at vi er oss selv.

Et nytt år har startet allerede, la oss gå inn i det med visshet om at vi skal være oss selv. peace5

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!