Enda en dag som er din. En ny og ubrukt dag som det er opp til deg å legge inn innholdet. Eller venter du på at andre skal ordne det?

Vi er kanskje ikke klar over hvor mye vi bestemmer selv over vår tid, vi kan ha ganske mye makt over opplevelsene her og nå, og hvordan de kan påvirke tiden fremover. Selv om du tenker at ting skjer, så har du en finger med i spillet likevel. Alle de mennesker vi møter i løpet av vår tid her på jorden, har en betydning. I større eller mindre grad. Hendelser som skjer, både negative og positive påvirker deg. Noen ganger må disse opplevelsene repeteres, om du ikke har tatt inn forståelsen av hvorfor det skjedde. Vi må nemlig være klar over at bevisstheten vår må være åpen for endring, først da går vi i positiv retning. Ofte stritter vi imot forandring, fordi det kan være skremmende med nytt. Det er trygt og godt å være der vi er, kan vi synes.

harmoni

 

Vil vi utvikle oss da? Jeg  tror at vi må være villig til å slippe taket i gamle mønster og være istand til å gå av den plattformen vi er på nå. Og våge å ta steget videre på en ny. Da møter vi det som er nytt for oss, og vi kan tenke; hvordan og hva skal jeg gjøre nå? Da må vi virkelig gå inn i vårt indre og hente frem ubrukte ressurser. Ja, det kan være skremmende noen ganger!

flow

 

 

Likevel finner du en utveg, du lirker deg fram på en ny sti, og etter hvert blir du tryggere. Det er å tørre å våge, som å hoppe!

Når jeg healer en klient, blir det også foretatt en reading, som viser hva du har i deg av ønsker som du kanskje har undertrykt. Mange går med et ønske om å være den de er, for i løpet av et liv blir det lagt på deg mange forventninger fra andre. Dette vil skje fra du er liten fra omgivelsene. Når en blir så voksen at en begynner å reflektere over ting og om seg selv, kan en kanskje se det selv. Og som regel vet du hva du vil og fraskrive deg det du ikke ønsker. Andre igjen kan ha fått så mye stengsler og begrensninger at de lever gjennom andre. Det er uheldig. I løpet av en Reading kan det komme fram hva en ønsker, og det er viktig å få fram. At det kan åpne for å leve ditt liv med mer glede og intensitet. Å være seg selv som et fullkomment vesen. I deg, innerst inne er du den du er, og skal være.

 

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!