Har du god tid? Tid til hva, sier du? Ja, da mener jeg den tiden som er rundt omkring, den tiden som er overalt. Hvordan bruker du tiden din? De minuttene mellom alle tingene du gjør, handling, gå på jobb, på sangøvelse. Tenker du  på deg selv da, den tiden som liksom er til overs. Har du tenkt over, hva din `rest-tid`brukes til. Setter du deg selv i fokus? Reflekterer du over hverdagen?


Forunderlig å spør så mye, synes du kanskje. Men jeg stiller spørsmål mer nå, enn før. Over hvorfor vi gjør de samme tingene, hvorfor vi sier de samme tingene. Det er virkelig å gå samme runde om og om igjen. For å utvikle seg må man tørre å gå en annen veg, å si noe annet, å bryte et mønster. Det kan jammen være tøft, fordi det kan er utfordrende å gjøre noe som ingen andre gjør. Hva er det egentlig det berører? Jeg tenker vi kan være redde for å vise litt av oss selv, å vise hvem vi er. Det hadde vært fint at vi alle kunne dele av seg selv, den unike delen av seg. Så forskjellige som vi er, likevel prøver vi å oppnå å være i felleskapet ved å likne hverandre. Er det redsel for å bli utstøtt?

 

 

Ser så mye av dette. Og opplever så mange nyanser av å bli innlemmet i forskjellige kategorier. For å være seg selv, må du være modig. Heldigvis er det mange veier å velge, og begynner du å velge det du ønsker, får du mer selvsikkerhet. Og en ting er sikkert, du må velge selv.

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!