Coaching

aleneÅ gå inn i en coaching prosess er et stykke arbeid med deg selv. En del av dine innarbeidede tanker og følelser kommer i en ny forståelse eller omarbeidelse prosess. Fra barndommen har vi lært hvordan vi skal forholde oss til vår verden og hvordan vi skal  oppføre oss i de forskjellige situasjoner. Det er de holdninger vi har lært som skal følge oss gjennom livet. De fleste av oss har et godt liv. Noen ganger kommer vi til et punkt i livet der vi begynner å tvile på oss selv. Det kan være en spesiell hendelse, det kan ha skjedd en ulykke, eller du rett og slett er blitt  utilfreds med tilværelsen. Føler du at du går i ring? Kommer du deg ut av den negative sirkelen?

Det kan være vanskelig å hente seg inn igjen, og kanskje du syns livet er blitt litt vrient. Vi kan ta en prat, der vi kan avklare problemet. Videre avdekker vi dine ressurser og verdier. Ut av dette bygger vi på en ny viten som du tar med deg videre. Du  forandrer deg  gjennom livet i større eller mindre grad, ettersom de opplevelser og hendelser som skjer deg vil gi deg en ny oppfatning av ditt liv.

på-klipperEr du den samme idag som for 10 år siden? 15 år? 5 år? Er det kanskje på tide med et jobb-bytte? Eller kanskje du har lyst på ny kunnskap? Jeg skal være en god lytter og  hjelpe deg på vegen videre med å finne ut av hva du vil. Og hjelpe deg til å nå de målene som du ønsker i livet ditt. Det er viktig å huske på at hvert menneske har de ressurser i seg, som de trenger for å nå sitt mål.

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!