I underbevisstheten vår ligger nøkkelen til all visdom. Alt vi trenger for å lage det livet vi ønsker oss og det vi ønsker for andre. Vi kan la det komme til oss gjennom å meditere, eller  ved en stille stund, la det synke inn i oss det ord som ramler inn i vårt sinn.  Ta deg en tur ut i naturen og sett deg ned og bare nyt!  Bare sitt og kjenn at du er der, kjenn at du er der med din kropp og ditt sinn.  Prøv å ta inn, eller fange opp følelser og de tanker som stryker forbi, la de få lov og utvikle seg til noe som du kan utvikle og jobbe med videre i ditt liv. Noe som du gjør til kansje dagens beste ide!

For du er sjefen i ditt liv, det er du som legger opp løpet for resten av din livslinje. Ingen annen. Om noe går galt, kan du bare skylde på deg selv. Du er selv ansvarlig for dine valg. Du kan si ja eller nei.

 

oye

 

bryggeVit at du trenger å samle deg selv av og til, være for deg selv og hente styrke fra universet. På den måten gir du også noe til andre. Du vet, på flyet må du først sørge for oksygen til deg selv, og så må du gi til andre.

Det er på samme måte, gi deg selv energi og visdom før du kan hjelpe andre.

 

brygge

 

 

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!