Fjernhealing

Fjernhealing virker på samme måte som healing på benk. Forskjellen er at det er fysisk avstand mellom behandler og klient. For at du skal forstå kan jeg si at det opprettes forbindelse mellom Kilden- Mottaker- Healer.

Mottakeren er mennesket eller stedet, også en situasjon som skal heales. Jeg oppretter så en forbindelse mellom oss, som da blir aktivert mellom mennesket og kilden. Det  vil da bli en trekant, jeg sender videre det jeg får av Kilden. På denne måten overvinnes avstanden.

Jeg pleier å sitte i et rom uten forstyrrelser og har tente lys for å hjelpe meg i å sende healingen. Lysets kraft er viktig. Jeg fokuserer på mottaker og ber om at hun/han får den hjelpen de skal ha. Mange ber om å få  hjelp til å lindre smerter. Healingen fra mitt ståsted, går først og fremst ut at klienten skal få energi og kraft til å endre sine tanker og kvitte seg med gamle negative mønster. Min intensjon er alltid å gi det beste. På forhånd er det opprettet en avtale mellom mottaker og meg slik at han er klar til å motta. Det er greit å være for seg selv da, eller kansje sammen med noen på et rolig sted. Da kan du også registrere følelser i kroppen eller nye tanker som dukker  opp. De fleste foretrekker å ligge nedpå, eller slappe av  i en stol.

Etter healingen er det viktig å drikke mye vann for å rense ut unyttige tanker og slaggstoffer i kroppen. Etter en healing vil en som regel være avslappet eller søvnig, noen er ekstra oppkvikket. Det vil jobbe i kroppen din noen dager.

Det er vanlig at vi tar en prat på tlf etterpå for å gjennomgå hva jeg har fått opp om klienten, som en kanalisering.

Å skape oaser av stillhet

der vi kan få nye krefter,

er en del av å være menneske.

Tom Wright

 

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!