Fjernhealing

Å fjernheale gir samme effekt som healing på benk. Forskjellen er at det er avstand mellom behandleren og klienten. Det er uvesentlig hvor stor avstanden er, healingen når klienten der han er.

Jeg kan forklare hvordan det kan gå til. Du kan se på det som i en trekant-mottaker-Kilden. Jeg kaller det Kilden der jeg henter kraften fra og sender den videre til deg.

Fjernhealing kan sendes for å helbrede mennesker, dyr og situasjoner. Healeren oppretter en energimessig forbindelse mellom seg selv og objektet, om man kan si det sånn. Dette åpner forbindelsen og healingtrekanten er opprettet.

Avstanden overvinnes fordi kjærlighetsenergien har kraft til å reise utenfor tid og rom.

Healingen rydder opp i ubalanser, mottakeren kan etter en healing merke forskjellige endringer i kroppen og mentalt. Det kan være luftsmerter, endrede matvaner, følelsen av å være fri, og søke naturen.

Freedom woman on sunset sky

Freedom woman on sunset sky

Tilførsel av energi er et vesentlig ønske fra de fleste, og det fører til bedre livskvalitet og krefter til å endre en vanskelig livssituasjon.

Min hensikt med å jobbe slik jeg gjør, er at mennesker skal finne inn til seg selv og skape ro og trygghet for seg selv og andre.

Det du sender ut, kommer tilbake. Bare tenk på det gamle ordtaket; Du høster som du sår.

Det er healing i et smil også, smil til noen i dag og se hva som skjer!

Mob.nr 992 95 769

BESTILL TIME

 

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!