– healing –

En healing er en behandling der klienten kommer i en selvhelbredelses-prosess. Ved hjelp av healer vil mottakeren få tilført energi som frigjøres i kropp og psyke. Som healer gir jeg videre den kraft og energi som blir ledet gjennom meg til deg. I dette arbeidet føler jeg meg ydmyk og som en del av alt.

Når du velger å komme til meg, tar jeg godt imot slik at du skal kunne føle deg trygg, og at du skal føle deg vel. Behandlingen foregår på benk, eller på en stol om du heller vil det. Mens jeg healer slapper du av så godt som du kan. Jeg vil som regel motta beskjeder og bilder som er relatert til deg og din situasjon der og da. 

Healingen i seg selv gir deg ro  i kropp og ditt mentale jeg kan roe seg, slik at du kan finne nye løsninger. Vi har syv hoved chakra som representerer egne områder i kroppen. Jeg går gjennom alle for å finne eventuelle blokkeringer, men  som oftest blir hendene mine ledet dit de skal. Noen ganger holder jeg hendene over kroppen, andre ganger over det stedet som smerter eller er i ubalanse.

HEALING BETYR

Å lege – gjøre hel

Jeg jobber med deg fra ca 30-45 minutter, til jeg kjenner at det er nok. Endringen setter igang prosesser som kan føre til at ting løsner, og det er ikke uvanlig at det kommer tårer. Det er  et positivt tegn, det tyder på at kroppen responderer på behandlingen.

Etter healingen vi du som regel gå med en større ro. Chakra er som et bearbeidelsessenter som skal ta imot de forskjellig følelser og vanskelige avgjørelser. For eksempel sorg, som kan være vanskelig å hanskes med. Blir det for mye sorg som er ubearbeidet, kan det samle seg opp i et bestemt chakra og lage ubalanse.

Mange som starter med healing behandlinger, går inn i en endringsprosess. Prosessen kan gå over en tid, måneder eller et år. Livet endres, og vi med. 

Når jeg jobber med en klient, vil jeg ofte finne ut hva som er det viktigste å løseopp i akkurat der og da. Å løse opp i blokkeringer kan være ganske mye følelser knyttet til, og klienten kan få opp opplevelser som har ligget lagret lenge. Det er ofte dårlige opplevelser som vi har skjøvet vekk, eller bare tatt inn over oss, uten å kjenne etter om vi skal ha den følelsen.

Energien skal hjelpe til med å løse opp, men  mottageren må være bevisst på de følelser som kan dukke opp og være villig til å jobbe videre med dette. Det er det som kalles bevissthetsendring. Mottakeren kan kjenne prikking i kroppen, eller varme/kulde fornemmelse.Jeg pleier som regel å sette på en cd med rolig musikk. Du får best utbytte om du slapper godt av og lukker øynene, da får du med det mest mulig av behandlingen.

Vi har syv kraftsenter eller chakra i kroppen. Ofte kan det bli ubalanse i dette systemet og skape ubalanse og sykdom i kropp og sinn. Gjennom healing prøver vi å gjenopprette balansen.

FJERNHEALING

Bevissthetstendring via fjern tilbyr jeg også, det er like virksomt som healing på benk. Fordelen er der at klienten kan motta energien i sitt eget hjem. Jeg har på forhånd etablert kontakt med klienten, der vi avtaler tidspunkt og hva det er som trenger å heales.

FJERNHEALING

REISER UTEN TID OG ROM

J eg kan forklare hvordan det kan gå til. Du kan se på det som i en trekant-mottaker-Kilden. Jeg kaller det Kilden der jeg henter kraften fra og sender den videre til deg.

Avstanden overvinnes fordi kjærlighetsenergien har kraft til å reise utenfor tid og rom. Healingen rydder opp i ubalanser, mottakeren kan etter en healing merke forskjellige endringer i kroppen og mentalt. Det kan være luftsmerter, endrede matvaner, følelsen av å være fri, og søke naturen.

Å SE PÅ HIMMELEN

Å GLEDE ANDRE

Å VÆRE MEG SELV

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!