I dag er dagen! Har lyst å skaffe meg noe nytt. Jeg har nemlig en hemmelig last! For egentlig burde jeg ikke gjøre som jeg av og til gjør, nemlig å sprekke! Det er jo en del veninner av meg som vet om dette, men ikke alle.

Jeg er faktisk skogal! Jeg elsker sko i alle fasonger, høyhælte, lave, og middelhøye. Ulempen med høyhælte sko her jeg bor, er jo at jeg  borer bare hælen ned i sørpa eller grusen. Så det er jo ganske synd. Men de er nå så fine der de står, i skapet. Men, det er så mange andre slags sko, da blir de av de mer dagligdagse slaget, men med en snert av det som er kult!

 

støvletter 1

Min forhenværende ektemann visste ikke at jeg hadde så mange par sko. Han måtte da ikke vite det. Men han skulle bare ha visst at de lå lagret under sengen!

Alle har en last eller flere. Anser min som ganske uskyldig, og blandet med litt gal fryd før kjøpet. Dårlig samvittighet? Ja, noen ganger da det kunne vært mer smart å betale regninger.  Jeg plager da ikke andre mennesker med mine sko.

 

sko

Vi er alle vanlige mennesker med et ønske om et godt liv, og at de rundt oss har det godt. Om vi gjør en feil må det ikke gå utover vår samvittighet, av feilene lærer man. Å leve med våres små hemmeligheter går fint, enten det er sjokolade-smugspising eller hemmelig rødt i glasset. Ingen er perfekte, selv om vi vil være det utad.

Lev godt med din lille hemmelighet!

 

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!