Du går og går……Opp en bakke og ned en bakke, svingete vei og steinet sti. Hvor er jeg nå?  Ja, på livets veg tenker jeg. Vår vei kreerer vi mest selv, vi velger det som kan være tilsynelatende mest komfortabelt. Likevel er det ikke alltid det fører til mer lykke og glede. Og akkurat det, den lykken som vi alltid streber og lengter etter, hvor i all verden er den? Når kommer den? Skjer det når vi har tjent nok penger eller har det flotte huset, fylt med dyre merketing? Og hvordan føles lykke?

 

Vi er så mange som ønsker å  fylles av denne merkelige og fine, og nydelige følelsen. Den følelsen som kan gi deg gåsehud og grøssende gisp! Vi blir glade og smilende, og føler oss lette omkring hjertet. Forstå da menneske, lykken er rundt deg, den er her. du kan gripe den med en hånd, bare du ser den. Den er i deg selv, du kan ser innover i ditt indre og så rette blikket utover igjen. Legg merke til de små smil, en liten barnehånd som smyger seg inn i din. At noen vil dele ditt selskap er lykke. Så ta vel imot med vennlighet og imøtekommenhet, de som du møter på din vei. Det være seg  naboen, venninner, kollegaer, eller dine nærmeste. Du kan gi et smil eller et vink, og tenke at det kanskje gleder de.

 

Husk det ordtaket som sier, Det du sender ut, får du tilbake. Og, viktig å tenke på, prøv å rense opp i ditt eget sinn før du vil korrigere andre. En liten meditasjon på noen minutter kan gi deg en fin start på dagen.

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!