Det å få orden i skuffer og skap gir alltid en viss tilfredsstillelse. Lenge har du kansje tenkt, nå må jeg ta en opprydning, få orden i systemet igjen. Og til lenger det går, ja verre kan det være å komme i gang. Tilslutt gnager det inni deg som den velkjente trekanten som maler og maser inni deg.

Det du kan gjøre er å kjenne på den vonde følelsen, og gjøre den om til noe mindre vondt. Tenk at du har kommet igjennom det, at du tross alt har mestret det. Øvelsen må gjøres noen ganger før du kjenner det forandrer seg, men det vil garantert hjelpe!

Gevinsten ved å få vekk det som plager og irriterer deg kan gi deg avslapning og ro, en slags lykkefølelse. Du føler deg lettere og gladere.   Har du tenkt over at vi samler på ting inni oss også? Etter hvert som tiden og årene går, opplever vi gleder og sorger, skuffelser og motgang. Det er akkurat hva vi føler som er viktig. Den negative følelsen og hva den fester seg ved når vi støter på senere negative opplevelser. Det er muligheter for at vi reagerer med samme sinne, samme tristhet som før. For vi er vanedyr, og har med oss de mønstrene som vi alltid har hatt. Disse mønstrene er som en bås hvis vi ikke er villige til å utvide dem eller legge de bak oss. Erfaringsmessig vil vi ofte holde på det som er trygt og kjent, selv om vi kansje ønsker noe annet. Vår åndelige utvikling og inspirasjon kan gå tregere.

Ja, jeg vet det er vanskelig å endre seg selv! Å gi råd til andre faller nok lettere, for man ser det utenfra den andre personens ståsted. Å søke nye områder eller prøve noe nytt i livet kan være litt skremmende når man ikke er klar for det. For det gjør vondt å treffe gamle vonde følelser, og da vil en helst unngå dette.

god følelse1

Er du så heldig å være i nærheten av naturen , så søk ut. Gå en tur eller bare sett deg på en sten og trekk inn i deg den gode energien, og tenk at planter og jorda du sitter på fyller deg med kraft.

Du er det eneste mennesket i verden som vet hva du virkelig ønsker for deg selv, så lytt til din indre stemme, kjenn på magefølelsen. Gjør det du har et stort ønske om, plutselig har tida gått fra deg.

kopp te Du er det eneste mennesket i verden som vet hva du virkelig ønsker for deg selv, så lytt til din indre stemme, kjenn på magefølelsen. Gjør det du har et stort ønske om, plutselig har tida gått fra deg.deg selv små gleder hver dag, en ekstra god kopp te eller god kaffe, ta på deg noe ekstra fint om det er hverdag, si til deg selv at du er god!

 

 

 

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!