Høstfarger. Gule, orange, røde. Nydelige farger som henger på trærne og som viser sin skjønnhet. Mosen lyser vakkert på tur i skog og hei. Høsten er for meg flott og kjølig. Et nytt avbrekk i årstidene, noe som skjer året rundt.

Jeg er kommet midt i livet og jeg legger lettere merke til detaljene, og gleder meg mer over det som var banaliteter for meg før. En regndråpe på vindu. Jeg er heldig. Kvelds-skodden som duver over åkeren. Jeg er heldig. Solen som nå lyser skrått i skaret, nå kommer ikke solen over fjelltoppen lenger. Jeg er heldig som kan oppleve dette. Det høres ut som en takksigelse, og det er det vel også.  Vi kan jammen være glad for det vi har, for noen ganger vil vi bare ha mer. Litt større bil, flere klær, vi trenger ny terrasse. Osv. Ok, det kan hende vi har bruk for å bytte ut, men jeg tror dere skjønner hvor jeg vil hen. Hva om vi mistet noe? Det har jeg tenkt på mange ganger. Jeg er så heldig å ha god helse, og har skjønn familie rundt meg. Det er ren luksus egentlig. Men tenker vi over det? Tenkte jeg over det før i livet? Nei, kanskje ikke. Men tiden går som du vet, og vi erfarer mer, og det er opp til oss selv hva vi tillegger de forskjellige opplevelser. De negative opplevelser har lett for å få for mye fokus, når vi tenker for mye på det mørke og triste som har hendt, har det en tendens til å bli større og at det henger fast i celleminnet vårt. Vi må rette fokus på det lyse og lette rundt oss, det som gjør og glade og i en god sinns-stemning. Det som er den gode og hverdagslige realiteten.

imagesK8GULCKI

I løpet av et liv her på jorden vil vi gå gjennom en del, ting som vil til slutt forme oss til den personen vi til slutt blir som gammel mann eller gammel kvinne. Vi kan komme til et veiskille, en gang, to ganger, kanskje flere; der vi endrer kurs og livet tar en ny retning. Vi må være bevisst på hvilke valg vi tar, husk alltid på å tenke på deg selv. Lever du for andre, eller for deg selv?  Gjør du livet godt for deg selv, og tar bevisste gode valg, tror jeg at du høster mest glede av omgivelsene dine.

happy people

Jeg tenker at å ta vare på seg selv ikke er egoistisk, det er en rett. Det gir ditt liv en mening.

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!