– thai massasje –

Thai massasjen er en gammel behandlings form som er mer en 2500 år gammel. Den oppstod i India, og senere ble den innført i Sør øst Asia der munkene praktiserte den i templene. Den ble brukt som en del av den Thailandske medisinen.

Den kombinerer teknikker fra yoga og akupressur, samtidig med god og myk massasje. Teknikken går ut på tøying og knaing av ledd og muskulatur, som gjør at kroppen reparerer seg bedre selv etter en behandling. Trykkpunkt massasjen langs kroppens 10 hoved energi kanaler, frigjør energi og øker bevissthet og vitalitet. For sinnet, vil mottakeren ofte redusere følelsen av stress og bekymringer i hverdagen. Giveren skal konsentrere seg om å gi massasjen i en positiv energi flow, slik at det blir en god ordløs kommunikasjon mellom giver og mottaker.

Det frigjør spenninger i bindevev og muskulatur og det fører til smidigere bevegelser. Massasjen stimulerer nervesystemet og balanserer kroppens energisystem, noe som forklarer den beroligende effekten massasjen har. Blodsirkulasjonen forbedres, og øker lymfe sirkulasjonen i kroppen. Klienten kan forbedre respirasjonen, siden det er innpust og utpust i takt med bevegelsene. Terapeuten skal veilede deg.

Det er et faktum at en overbelastet muskel kommer seg fortere ved massasje enn ved hvile, og er man plaget ved øm og stiv muskulatur kan thai massasje være en god behandling og forebygge plagene på. Smerter i muskler, ledd og sener kan lindres, samtidig som muskelstyrken forbedres og utvikler bedre mobilitet.

THAI MASSASJE

ER 2500 ÅR GAMMEL

Massasjen foregår med klær, på ei stor matte på gulvet. Full massasje varer 1 1/2 time, både kropp og ansikt. Det er en fordel å ha på seg en god, tøyelig bukse.

Å SE PÅ HIMMELEN

Å GLEDE ANDRE

Å VÆRE MEG SELV

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!