skatter

Jeg har tre små skatter, og jeg vi eie litt i de. Tenk å være bestemor til tre små fine gutter! Og jeg er heldig som bor med ungene rundt meg, jeg har faktisk muligheten å ha kontakt med de hver dag.

Ikveld var jeg barnevakt for treåringen siden mor og far måtte på hver sitt møte. Vi så på barne-tv, og det var ganske skummelt i kveld! Et stort sort troll som spratt rundt på tv skjermen! gutten ble litt redd, og det føltes ganske godt når han kryper opp i mitt fang for å finne trøst og beskyttelse! Stolt bestemor da!

Og jeg syns det godt at jeg kan være til hjelp for foreldrene når de har behov. Det er rart å tenke på at jeg også har hatt det så travelt når mine var små.  Det er ikke fritt for at jeg tenker tilbake til de travle tider. Gjorde jeg det godt nok? Var jeg raus og tålmodig? Eller var jeg for streng? Jeg får håpe at jeg har avlevert det beste i meg, og som foreldre vil en jo at barna skal få det greit. Det er vel fare for at jeg kan komme til å være for ettergivende for «mine små» her, får heller prøve å bli enig med foreldrene etterpå! Det er flott å være med små barn, i kveld så sang vi god-natt sangen og vi leste bok. Han er så tillitsfull og jeg kjente at jeg ble litt salig da gutten sovna fornøyd med kosedyret sitt.

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!