– OM MEG –

Jeg er midt i livet og er så heldig å bo landlig til. For meg er det å gå i naturen viktig, der kan jeg finne roen og den freden en trenger i sinnet. Det gir meg mye glede og større vekst i min bevissthet.

TO WANDER AMONGST
BEAUTY
Så lenge vi lever har vi sjangsen til å bygge videre på det vi kan og de erfaringene som har gjort oss til den vi er i dag. Ønsket mitt er å få utvide min bevissthet, kjenne på de ting som møter meg. Etter hvert som jeg har fått flere år på baken er jeg mer bevisst på at negative erfaringer kan snus til det positive. Jeg har kjent på sorg og fortvilelse, glede og oppstemthet. Og for meg er det akkurat slik det skulle være, jeg hadde vel ikke vært der jeg er i dag foruten de prøvelser. Så, det er egentlig positivt!

J eg er utdannet sykepleier. Jeg tok senere Tankefelt Terapi på, Alternativet i Stavanger 2012, og i tillegg  NLP Practitioner og Master.  Har tatt videreutdanning i Psykososialt Arbeid til barn. Jeg har god erfaring med terapeutiske samtaler og vet at det er viktig å ha tid til å lytte og ikke fordømme.

Det hjelper meg til å forstå hvert enkelt menneske i deres oppfatning av verden. For vi har alle en egen opplevd forståelse av vårt liv, basert på våre erfaringer fra barndom og videre i livet. Opplevelser, både på godt og vondt, former oss til den vi er i dag.

For å unngå å stagnere og alltid være i bevegelse innad i mitt sinn, er meditasjon noe som jeg ikke kan leve foruten. Her henter jeg den styrken jeg trenger videre vekst. Å jobbe med mennesker er noe jeg aldri blir lei av, det gir meg like mye som du får.Jeg jobber mest med healing og fjernhealing, det er den behandlingsformen som gir meg mest og jeg føler at der er en flow som jeg virkelig føler meg hel i.

Mange mennesker kan ha mistet tråden eller livsgnisten. Det er ikke alltid lett å leve opp til samfunnets krav, og man kan føle seg tom og oppbrukt. Noen finner en ubrukt styrke, men imidlertid er det mange som kan bli stående fast. Da håper jeg at jeg kan hjelpe deg.

JEG KAN IKKE LEVE UTEN

MEDITASJON

JEG FØLER MEG HJEMME

I NATUREN

Å SE PÅ HIMMELEN

Å GLEDE ANDRE

Å VÆRE MEG SELV

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!