Nå er det antakelig en av de siste fine soldagene vi kan oppleve, midt i september. Jeg kjenner jeg nyter varmen og lyset og vil gjerne ha det så lenge som mulig. Men for at vi skal oppleve de fire syklusene vi har i vårt land, er nok ikke det mulig. Og jeg må innrømme at å tenke på at mørketiden og vinteren står for døren, gjør meg litt lei. Jeg liker nok helst den lyse tiden, selv om jeg vet at høsten gir rom for innetid og stearin lys. Jeg har slått plenen i dag og syns nå at jeg har nok av grønt gress og slå! Så derliten pikeer er jo høsten velkommen!

 

Hva er høsten for deg? Er du glad i inneliv og bøker er det vel kanskje tiden for deg. Høsten er nok også en tid for å være mer i seg selv, kanskje være mer innadvendt. Når det er sol og sommer og uteliv, treffe naboer, så blir det mer utadvendt liv. Hva har vi på oss, hva snakker vi om, hvordan har vi det sammen som familie. Alle vil vi vel fremstå som vellykkede og at vi har det bra sammen. Vi prøver å vise rettsiden frem. Men likevel kan det være problemer som vi undertrykker. Kanskje vi ikke har det så bra som vi later som.

Det hadde vært fint med litt åpenhet omkring det å være sammen som familie. For det er ikke mulig at alt går på skinner. Det vil en eller annen gang oppstå uroligheter, opprør eller andre sterke negative følelser omkring hendelser som oppstår. Negative følelser er også naturlig. Tror ikke på at livet bare skal bestå av positive opplevelser og lykke. Det er faktisk viktig å kjenne på begge deler. Har en kjent på malurten er en i bedre stand til å se medmennesket, nettopp fordi en har fått smakt på den bitre urten. Egentlig så mener jeg at å oppleve sorg og smerte utvikler deg som menneske.  Du deltar mer i den annens følelser. For vi er jo bare følelser. Livet er følelser. Fra vi vi blir født til vi dør, er det følelser som gjelder.

 

stockvault-woman126974

Hvordan skal vi da leve? Det er opp til deg selv. For å være tro mot egenkjærlighet, må du lære å elske deg selv. Når du kan det, kan du gi til andre. Livet er ikke alltid lett å leve, men du kan lære deg å sette pris på deg selv, og se de ting som berører deg positivt. Lær deg å ta disse innover deg, integrer de i din bevissthet. Hver en liten takk fra et medmenneske, en blomst, en solnedgang, alt som gir deg en følelser av glede og godhet er viktig å ta med seg. Og tenk på at det er du som har frigitt en glede fra et menneske, kan føre til en styrking av dine følelser for deg selv. Vi er ingen kopier, men bare en av oss hver. Ta vare på deg selv!

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!