Mørket siger på, og det kommer tidligere nå når høsten har svingt sin mangefargede malerkost over blader og lyng. I dag har jeg  opplevd en fantastisk soldag, og det gjør godt og lade batteriet med sollys og de fineste høstfarger. Lyset som er så livgivende og henter fram gleden i meg. Sånne dager som dette gir lokker fram kreativitet og skapertrang, og ikke minst tur-glede. Godt å gå i skogen, eller ved vannet.

I morgen kan det regne, slik er det på Vestlandet. Men minnet om den fine dagen er der, og kan hentes fram. Jeg har tenkt at jeg er heldig som har muligheten til å ha god helse og klare meg selv. Det er mange som ikke kan det, og må ha hjelp  og veiledning i hverdagen. Hva gjør vel det om ryggen er litt vrien av og til? Eller at den ene dagen kan være vanskelig? Det er det som er livet, det å kjenne på at det ikke alltid er så morsomt alt. Tror det er viktig å kjenne på nyansene i følelses livet, det er faktisk helt normalt være litt lei av og til. Vi har forskjellige forhold til forskjellige mennesker, partner, venninner, kollegaer, søsken osv. Og dermed har vi også ulike tilnærminger til de vi omgås. Vi innretter oss ofte etter hva vi tror den andre ønsker. Er det rett eller feil? Skal vi ta mest hensyn til oss selv eller andre? Det er vel etter hvilken situasjon vi er i akkurat der  og da, ting endrer seg jo hele tiden.

Så det jeg vil fram til, er å se ting  i perspektiv, hva er 1 prioritet for hver enkelt av oss? Hva setter vi mest  pris på, hva gleder oss mest? Etter hvert som vi får flere erfaringer, og opplever gleder og skuffelser vil det prege oss. Fortiden vår vil alltid være der, og det er opp til oss hvordan vi går videre. Å komme helskinnet gjennom en skuffelse eller nederlag er jo en seier. Og om en har den evnen da til å se den lille gleden i hverdagen er du heldig.

Jeg har gledet meg over en flott dag og er klar for neste.

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!