Av og til finner vi ikke fram. Det er som en flekk er foran sola. Det skygger for sannheten, eller det er noe som stenger for din forståelse av hva som er rett for deg. Hvordan kan du vite hva som er din veg? Er du usikker og lurer på om du har trådt rett på livets landeveg?

Det vi gjør har betydning for våre barn, og senere våre barnebarn. Generelt vil vi det beste for etterkommerene våre, siden de skal leve over oss. Men vi kan ikke annet enn å leve, og vi lever som vi igjen har lært. Og det vil bli plusser og minuser etter hva miljø vi havner i. Og vår egen oppfattelsesevne om hva som er best å gjøre og hvordan beste måten å leve på er for oss.

 

Så igjen, er vi rettferdige for vår egen sjel? Gjør vi det vi har lyst til, følger vi vår indre stemme?  Det er blitt foretatt en spørreundersøkelse blant mennesker på dødsleiet om hva de skulle ønsket mest her i livet, noe de angrer på ikke er blitt gjort. Mesteparten svarer at det de angret mest på, er at de ikke oppfylte sin drøm, sitt største ønske her i livet. Det er litt leit å tenke på, at så mange ikke tar seg tid til seg selv eller tar seg selv så alvorlig at de ikke følge hjertet sitt.

 

Det er aldri for sent, hvor enn du er i livet. Kanskje du har en drøm om å begynne å male, eller eller du ønsker å flytte til et helt annet sted i verden. Eller starte opp noe for deg selv. Det kan være så mangt, det gjør vel ikke så mye om du skulle føle å være utenfor rammene. Det er jo du som er viktigst. Tenk på hva du viser verden. Hvem er du, vil du være en av mengden eller deg selv? Hvem er du for dine etterkommere?

Vi er de som skal være forfedrene og vi vil bli husket for det vi var. Vær deg selv.

kanalisering

PUSTER DU RIKTIG?

Å puste riktig fører til bedre helse. Jeg sender deg gjerne et tips på en god pusteteknikk.

Du er påmeldt! Sjekk mailboksen din!